Tennisverdenen

Velkledd på utsiden av tennisbanen

Når man er aktiv innen en eller annen form for sportsgrein, legger man gjerne mye tid, krefter og penger i sporten i form av utstyr og treningstøy. Det er selvsagt flott at man velger å investere i noe man er virkelig interessert i, men samtidig kan det være godt å slappe helt av innimellom, kle seg i noe fint, og finne på noe morsomt på andre arenaer enn bare der man har på seg treningsklær. Ofte går man kanskje stort sett i enten treningstøy eller arbeidsklær, og da er det gøy kunne ta på seg noe nytt og flott når mulighetene byr seg.

shutterstock_92548069
Alison Henley / Shutterstock.com

Når som helst kan det oppstå en anledning til å kle seg flott, både til hverdag og til fest, og da er det fint å vite hvor man skal lete for å finne stilige antrekk som man føler seg velkledd i. Noen ganger kan det også føles ekstra bra å skape en skikkelig kontrast til treningstøyet, for eksempel noe preppy og flott. Hvis man virkelig skal kjøre en preppy stil, er det ingen tvil om at man også må ha det rette tilbehøret. Dette kan du for eksempel finne hos Neckwear. Denne nettbutikken har mengder av flotte accessoirer som passer til både fritid og fest, og fra en rekke kjente og kjære merker. Hvis du klikker deg inn på neckwear.no, kan du finne et enormt utvalg av slips, belter, skjorter, dresser, lommebøker, klokker, mansjettknapper – ja, alt du kan tenke deg for å preppe antrekket til nye høyder.

Det er altså ingen grunn til at man bare skal ha på seg arbeidstøy eller treningstøy når man har så mye annet flott å velge i og som man kan bruke utenom arbeidet og treningsøkten. Det er heller ingenting i veien for å bruke stilige antrekk til hverdags – det handler selvsagt bare om hvilken stil du velger å vise fram. Når du føler deg oppstemt og vel etter en runde på tennisbanen, vil du føle deg enda mer vel i et antrekk med flotte accessoirer. Det vil få fram både gløden i ansiktet ditt og personligheten din.