Tennisverdenen

Nyhetene fra tennisverdenen

Hvis du er ute etter å holde deg oppdatert på hva som skjer innen sporten tennis, både på hjemmebane og på et internasjonalt nivå, da har du kommet til riktig sted. Her vil du nemlig finne de siste nyhetene fra både internasjonale og nasjonale turneringer.

Hold deg oppdatert på resultatene i de fire viktigste turneringene på verdensbasis, de såkalte Grand Slam: Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open, i tillegg til å få med deg siste nytt fra Norges Tennisforbund og turneringer som arrangeres i Norge. Få oversikt over både den nasjonale og internasjonale rankingen, både for juniorer og seniorer, kvinner og menn. Og hold deg oppdatert på hvor din favorittspiller befinner seg på rankingen, samt få oversikt over nyheter fra norgesmesterskapet i tennis, og mye mer.

De siste nyhetene fra tennisverdenen finner du her

Takket være internett slippes informasjon ut til publikum mye raskere enn før. Dette betyr at man må holde seg daglig oppdatert på det som rører seg innen tennisverdenen for å få en oversikt over hva som skjer. Plutselig dukker en ny tennisstjerne opp, sykdom eller skade forhindrer en annen i å delta, eller kanskje det er andre detaljer du trenger å vite for å føle deg informert.

Alle disse nyhetene er enkelt tilgjengelig her på denne nettsiden. Norgesmesterskapet i tennis for både juniorer og seniorer avholdes vanligvis i august hvert år, og her vil du finne all informasjon du trenger om dette. Casper Ruud er bare 16 år gammel, men allerede en stjerne på den norske og internasjonale tennishimmelen. Få med deg nyheter om han og andre tennisspillere her.